Monday, April 26, 2010

TIL: EROTIC ART ELSTABO










TIL: THE POKER HOUSE


Based on a true story by writer/ director Lori Petty, 'The Poker House' is set in a poor, small town in Iowa, circa 1976. This is a day-in-the life, coming-of-age story about a young Ms. Petty played by stunning newcomer, Jennifer Lawrence. She shares her life with her two little sisters, (Sophia Bairley and Chloe Grace Moretz) and their drug-addicted, abused mother (Selma Blair) living in, and with the power of a child's heart, surviving,'The Poker House'.


THIS MOVIE IS EVERYTHING I HAVE EVER WANTED IN A FILM IT'S RAWNESS WILL DEFINITELY TAKE YOU BY SURPRISE AND PART OF IT IS BECAUSE IT IS BASED ON TRUE EVENT'S I CAN NOW SAY I AM TRULY IN LOVE WITH THIS FILM AND IT IS DEFINITELY A MUST SEE AND ALTHOUGH I HAVEN'T HAD THE PLEASURE OF READING THE BOOK YET, I AM BETTING THAT IT IS A MASTERPIECE AS WELL. LORRI PETTY GET'S SOME SERIOUS PROPS FOR THIS ONE ESPECIALLY AS SHE IS THE WRITER AND DIRECTER OF THIS BRILLIANT STORY.WHO KNEW THAT TANK GIRLHAD SUCH A STORY TO TELL.


Sunday, April 25, 2010

TIL: SHONTELLE IMPOSSIBLE

WHEN I FIRST SAW THE LICKY VIDEO I HATED IT BUT I THINK SHE IS REALLY ON HER WAY WITH THIS ONE AND I THINK A LOT OF PEOPLE CAN REALLY RELATE TO THIS SONG AND I KNOW THEY WILL ENJOY THE VIDEO AS WELL, I KNOW I DID.


TIL: K.MICHELLE FALLIN

Friday, April 23, 2010

TIL: THINGS I FOUND ON ETSY















THESE ARE JUST A FEW THINGS I FOUND WHILE ON ETSY WHICH IS MY FAVORITE NEW WEBSITE TO SHOP FOR THINGS AND I DECIDED TO POST SOME OF MY FAVORITES.

TIL:THE PRETTY RECKLESS YOU MAKE ME WANNA DIE




I don’t wanna be Courtney Love—I wanna be Kurt Cobain. He’s brilliant and his songs are genius. The Hole records are great. Everyone always compares me to Courtney Love because they think we like dress the same and we both have blond hair, wear lipstick and dresses. But I’m sorry, don’t a lot of girls dress like that? I look at Nirvana. I don’t look at Hole



Thursday, April 22, 2010

TIL: I PONDER OVER



SHERRI SHEPHERED AND STEVE HARVEY DISCUSS WHY BLACK WOMEN CAN'T SEEM TO FIND GOOD BLACK MEN AND ALTHOUGH I'M STILL DEBATING THE ISSUE IN MY HEAD IM NOT YET READY TO DELIBERATE ON HOW I FEEL ABOUT THIS ISSUE BUT THE VIDEO IS QUITE USEFUL.

TIL: CHRIS BROWN FT.TYGA HOLLA AT ME



LUVIN THIS THE VIDEO LOOKS LIKE SO MUCH FUN AND I THINK THE SONG WILL BE A HIT AND CHECK OUT HIS MIXTAPE FAN OF A FAN

Wednesday, April 21, 2010

TIL: KELLY ROWLAND PERFORMS COMMANDER

I JUST FEEL LIKE THIS IS A GREAT NEW START FOR HER AND I HOPE FOR THE BEST CAUSE SHE DESERVES IT.


TIL: CIARA FT.LUDACRIS RIDE



I LOVE THIS VIDEO CIARA IS BRINGING THE SEXY IN EVERY TAKE...ENJOY:)

Tuesday, April 20, 2010

TIL: BAGS BY BETSEY JOHNSON



















FOR ME I WOULD SAY NO ONE DOES FEMININE AND SEXY IN A BAG THE WAY BETSEY JOHNSON DOES AND I LOVE HOW HER BAGS ARE SO ARTISTIC AND THEY ALWAYS MAKE SUCH BOLD STATEMENTS WHICH MAKES HER SUCH A FASHION ICON AND ONE OF MY FAVORITE DESIGNERS.SO I WANTED TO POST SOME OF MY FAVORITE BAGS BY BETSEY.